(untitled) (Nonconventional Technologies Review, 2020)
Revista de tehnologii neconvenționale/Nonconventional Technologies Review, în primul număr din cel de-al 23-lea an de apariție continuă, își dorește să aducă un omagiu tuturor înaintașilor tehnologi neconvenționaliști, deja trecuți în eternitate, celor care au contribuit pe deplin la dezvoltarea tehnologiilor neconvenționale în România. O recunoștință deplină trebuie adusă în primul rând Profesorului Emerit dr.ing.dr.doc.ș.t.dhc. Aurel Carol NANU (n. 23.05.1921-d.04.10.2017), pionierul de necontestat al tehnologiilor neconvenționale din România.